X

Sluiting ADT Milling Center

02-2019

Geachte Relatie,

Bijna 10 jaar geleden zijn we gestart met het ADT Milling Center en vanaf het begin is het onze doelstelling geweest om met hoogwaardige apparatuur en uitstekend opgeleide medewerkers producten van zeer goede kwaliteit te vervaardigen.

Om dit te kunnen waarborgen hebben we een aantal jaar geleden zelfs besloten om ons productieproces volgens ISO 13485 te laten certificeren. De laatste her-certificering is onlangs met goed resultaat afgerond.

Waar het aan de apparatuur kant steeds eenvoudiger wordt om goede kwaliteit te vinden is dit helaas aan de menselijke kant een stuk lastiger. Nadat we 3 maanden geleden werden geconfronteerd met een eerste medewerker die besloot om ons te verlaten om iets anders te gaan doen speelt nu dat een tweede medewerker een vergelijkbare keuze maakt en ons binnenkort gaat verlaten.

Ondanks onze inspanningen zijn we er tot op heden helaas niet in geslaagd om deze vacatures op een adequate wijze in te vullen.

Omdat we geen concessies willen doen aan de kwaliteit van de producten die we leveren hebben we helaas dan ook moeten besluiten om de activiteiten van het ADT Milling Center te beëindigen.

Namens alle medewerkers danken we u voor het vertrouwen dat u ons de afgelopen jaren heeft geschonken.

Met vriendelijke groet,

ADT Milling Center B.V.
Pieter H. van Lieshout